Kurs Kelner 20 h w EURECE Zamość

Dodane Czwartek, 29 Grudnia 2016, 13:01:17, ID ogłoszenia: 12028
180 zł
Kurs Kelner 20 h w EURECE Zamość
Wyświetleń: 385

Opis ogłoszenia Kurs Kelner 20 h w EURECE Zamość

Profesjonalna obsługa klientów lokalu od momentu ich wejścia aż do jego opuszczenia to główne zadanie kelnera.
Do jego obowiązków należy powitanie gości, wybór odpowiedniego stolika, podanie menu, udzielenie wszelkich informacji odnośnie serwowanych potraw i napojów, a czasem pomoc w wyborze poszczególnych dań, następnie przyjęcie zamówienia i jego zrealizowanie.

Profesjonalny kurs KELNER 20 h (edycja wieczorowa)
Miejsce szkolenia: ul. Zamoyskiego 62, Zamość
Koszt kursu: 180 zł /os.
Termin: 2-10.02.2017
Program kursu:
* Kultura osobista i etykieta kelnera, ubiór, wyposażenie zawodowe
* Przygotowanie i dekoracja sali konsumpcyjnej w zależności od okoliczności
* Techniki rozkładanie obrusów, skitringów
* Rodzaje i charakterystyka zastawy stołowej
* Kolejność podawania potraw
* Zasady serwowania potraw
* Rodzaje przyjęć okolicznościowych

Po ukończeniu kursu słuchacz otrzymuje  zaświadczenie wg wzoru Ministerstwa Edukacji Narodowej.

Zabierz znajomego, skorzystacie z oferty „Dla dwóch” i otrzymacie do 20% rabatu!
 Rezerwacja miejsca jest możliwa telefonicznie 17 300 01 14 lub mailowo marketing@eurekaszkola.pl
Szkoła Eureka
ul. Zamoyskiego 62
22-400 Zamość
tel. 17 300 01 14
Decyduje kolejność zgłoszeń!

Opis ogłoszenia - Kurs Kelner 20 h w EURECE Zamość

Profesjonalna obsługa klientów lokalu od momentu ich wejścia aż do jego opuszczenia to główne zadanie kelnera.
Do jego obowiązków należy powitanie gości, wybór odpowiedniego stolika, podanie menu, udzielenie wszelkich informacji odnośnie serwowanych potraw i napojów, a czasem pomoc w wyborze poszczególnych dań, następnie przyjęcie zamówienia i jego zrealizowanie.

Profesjonalny kurs KELNER 20 h (edycja wieczorowa)
Miejsce szkolenia: ul. Zamoyskiego 62, Zamość
Koszt kursu: 180 zł /os.
Termin: 2-10.02.2017
Program kursu:
* Kultura osobista i etykieta kelnera, ubiór, wyposażenie zawodowe
* Przygotowanie i dekoracja sali konsumpcyjnej w zależności od okoliczności
* Techniki rozkładanie obrusów, skitringów
* Rodzaje i charakterystyka zastawy stołowej
* Kolejność podawania potraw
* Zasady serwowania potraw
* Rodzaje przyjęć okolicznościowych

Po ukończeniu kursu słuchacz otrzymuje  zaświadczenie wg wzoru Ministerstwa Edukacji Narodowej.

Zabierz znajomego, skorzystacie z oferty „Dla dwóch” i otrzymacie do 20% rabatu!
 Rezerwacja miejsca jest możliwa telefonicznie 17 300 01 14 lub mailowo marketing@eurekaszkola.pl
Szkoła Eureka
ul. Zamoyskiego 62
22-400 Zamość
tel. 17 300 01 14
Decyduje kolejność zgłoszeń!